Post by erpardarearta on Feb 21, 2022 4:16:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Art of War: Legions ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Art of War: Legions IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy nekonečné peníze ▞▞▞
▞▞▞ Art of War: Legions 2022 version ▞▞▞
Miluji tuto hru, nemohu přestat hrát, ohodnotil bych ji 5 hvězdičkami, ale mám pocit, že jí něco chybí, nevím, ale miluji tuto hru a myslím, že byste ji měli vyzkoušet a dospělí by si ji možná mohli zahrát o přestávce na oběd (pokud mají práci a pokud mají přestávku na oběd) Q
Zábava ale omrzí
Velmi pěkná hra, nemám pocit, že bych musel něco platit, abych si ji opravdu užil. Reklamy vám opravdu nevadí a existuje spousta způsobů, jak vyrobit zlato. Jediná věc, která tomu brání od 5 hvězdiček, je, že je to pro mě příliš snadné. Ale stále je zábavné trávit čas, když nejste zaneprázdněni.
Aréna pvp je JOOOOKE. Systém „trofejí“ je hrozný způsob, jak hodnotit lidi. Sbíráte trofeje, abyste zvýšili svou pozici, ale dostanete se tak nerovnoměrně, že máte nulovou šanci na výhru a postup v aréně. Budete mít 40 000 u moci a nebudete čelit ničemu jinému než lidem s více než 80 000, což vám znemožňuje vyhrát. Kromě toho je tato hra velmi zábavná.
NESTAHOVAT!!! PROSÍM, PŘEČTĚTE!!! Verze zobrazená v reklamách na platformách sociálních médií není skutečná hra. V této hře není žádná matematika ani moderní prvek. Bez ohledu na to, kolik úrovní hrajete, deska se nemění. Pokud jde o vývojáře, uložte předpřipravenou odpověď. Víte, že falšujete reklamy, jen abyste přiměli lidi, aby si hru stáhli a ukradli jim peníze. Nahlásí tuto hru Googlu jako podvod.
Baví mě hrát tuto hru, protože má různé výzvy. Je pravda, že v určitém okamžiku se to opakuje, ale to nečiní hru nudnou. Další skvělá věc je, že můžete ztrojnásobit své mince sledováním přidávání. Dal jsem 4 hvězdičky, protože mám klan, kde se generál stal neaktivním na více než měsíc a všichni členové se pokusili kontaktovat podpůrný tým, pokud by mohli udělat generála jinému členovi klanu. Neměli jsme od nich žádné řešení. Bylo to zklamání, ale celkově skvělá hra
MÁ TO SVOJE CHYBY😷😷😷😷
Typická výplata za hraní... Trvá táááák dlouho, než se dostanete dál, pokud nejste ochotni pustit hodně peněz
Nuda pořad dokola to stejný
Hra neodpovídala reklamě, ale našel jsem hru, která odpovídala reklamě, kterou jsem viděl, a mám podezření, že nějaký inzerent zapletl video a proklikal odkaz. Hra byla pomalá a pomalá. Odehráno 20 misí, nudná žádná dovednost, později by to mohlo být zajímavější, ale pochybuji o tom. Materiály na vylepšení jednotek se získávají z herních odměn loot boxu. Úrovně jsou důkazem idiota. Není mnoho reklam, ale hra není pro lidi, kteří hledají výzvu.
Je to úžasná sause zábava. Perfektní online i offline požitek pro jednoho hráče. Můžete platit, jestli chcete nebo ne, online nebo ne, stále se hraje skvěle. Potřebuješ své jednotky seřadit do těch nejlepších formací, a když to uděláš, hodně vyhraješ. Negativní recenze Prostě to nemůžu dát, další výhoda, všiml jsem si, že mi nežere baterii jako jiné hry. Není si na co stěžovat.
Hra je skvělá. Zpeněžení není špatné, pokud vám vyhovuje sledování 30 nebo 45 sekundových reklam po každé bitvě. Dal bych 5 hvězdiček, pokud by reklamy, které zobrazovaly, byly 15 sekund nebo méně. Nemůžete mít bitvu, která trvá méně než 10 sekund, po které bude pokaždé následovat 45 sekundové přidání. Líbí se mi možnost sledovat reklamy za extra zlato, ale reklamy jsou příliš dlouhé vzhledem k tomu, kolik jich při hraní sleduji. To opravdu není stížnost. Tahle hra mě moc baví. Není také nutné sledovat všechny ty reklamy
Baví vás hraní této hry, i když to může být občas frustrující (bitevní sekvence).
Docela zábavné. užívám si to. Můžete dělat spoustu různých věcí. Aktualizace 01/20/21: Hratelnost je v pořádku, dobrá hra na zabíjení času. Ale podpora aplikací je hrozná. Budou dny, kdy nebudu schopen ani otevřít aplikaci zatraceně. To je šílené!! Zvlášť bez ohlášení. WHAAAAT pokračuje s touto hrou, byla uzamčena asi týden
poutavá hra. bitevní simulace jsou zábavné. minihry jsou náročné a zábavné. postavy jsou zajímavé.
je to prostě klikačka a furt ti říká zapni mě ve virtuální peníze strať hromadu času a když tak mi dej ještě peníze
Dal jsem tomu 2 hvězdičky, protože je zábavné hrát, ale 5 sekund hraní a 30 sekund reklamy je opravdu na hovno
Zábavné snadné hraní! Úžasná zábava, která zabije čas, vidět různé malé postavičky používat své zbraně různými způsoby
Děcka, jako tohle opravdu hrajete? Totálně otupující hra...během několika málo jednotek hodin lvl.320! Balil jsem si u toho cigára a 2x se mi stalo, že jsem usnul! Neuvěřitelné! Podotýkám, že bez nákupu za reálné prašule - což je fajn. Možná mě chvilku bavil "Headhunt Expedition" ale to je tak vše...neblbnete... běžte radši ven...nebo si zahrajte nějakou pořádnou gamesu!
Zavádějící reklamy. Hra může být slušná, ale vždy jim dám jednu hvězdičku, když lžou o hratelnosti.
Hraji asi měsíc, kdy se hra již nenačítá. Restartoval jsem telefon a úplně mě to přimělo restartovat veškerý můj postup ve hře. Dobrá hra prostě nestojí za restart. Rád bych se formálně omluvil, že hra je skvělá a vývojářům na hráčích skutečně záleží. Toto je ukázkový příklad. Děkuji mnohokrát!
Je to pěkná hra zajímavá ale nechci nic říkat ale víte o tom že je to hudba od clash royale? Která hraje v hlavním menu vlastně skoro všechno je od clash royale (podobný)
Docela dobrá hra, je tam chyba, že tam chybí písmena a všude žádná čísla, ale celkově dobrá hra.
Myslel jsem, že to bude pěkná hra s stick man, jak říkala reklama, ale samozřejmě to tak nebylo, protože to jsou jen reklamy, na které se nikdy nemůžete spolehnout, ale pořád si myslím, že je to zábavná hra. Dávám 4 hvězdičky, protože opět reklamy nejsou tím, čím hra ve skutečnosti je. Ale je dobře, že je to jedna z mála mobilních her, které vám nestrkají reklamy do obličeje doleva a doprava. Musím zapnout režim v letadle, abych mohl hrát bez reklam, ale tato hra nemá reklamy, takže jí teď dávám 5 hvězdiček.
Super hra doporučuji všem0
Skutečně dobrá hra solidní ve všech ohledech, nejsem beta muž a stále se mi tato hra líbí, takže se starají o beta muže, ale přišli na způsob, jak se postarat také o alfa samce, takže dělají svou věc a pokračují v rozbíjení společenských norem a drcení kulturní propast se snaží prosadit ve skutečnosti. Jste skvělí a vaše herní pecky pokračují, budete větší než homies milton & bradly viděl jsem minulý týden, že už jste svrhli parker Brothers, bože kmows, zasloužíte si to.
Hybrid Animals असल की नकल वाले गेम fnqi
Prosím, nerf vrah
Velmi dobrá hra
Art of War: Legions Strategi nrtu
Hra je o ničem. Absolutně neodpovídá reklamě.
Hraju chvilku ale záchodová uvidíme jak dlouho vydrží
Reklama návnady a přepínače. Tato hra není jako reklama. Spíše hra, která po vás chce jen utrácet peníze.
Je to ale bohužel po krátké chvíli dobrá hra, že bez posílání peněz hry se nikam neposouváte a nemůžete absolutně stíhat rychle rostoucí tempo obtížnosti
Monotónní. Začátek je silný se spoustou pohyblivých částí, které upoutají pozornost hráče, ale během několika dní se z toho stane reklamní kampaň na postup nebo skutečně bezmozkový grind. Dobrý žrout času, pokud máte jen pár minut denně, ale „víc“ toho není.
Hm, docela nuda :/
Pěkná hra, můžete platit, ale můžete projít i bez placení. Jednu z vedlejších her mám vlastně nejraději. Režim expedice. Stáhl bych si hru, která by byla právě v tomto režimu. Přesun na jednu hvězdu. Nikdy nepřidají další úrovně expedičního režimu. Pokud ano, přesunu to zpět na 5. Byla to jediná část hodnoty v celé hře. Aktualizace, mám nové kapitoly. Děkuji. Zpět na 5 hvězdiček!
Hraji, zdá se mi docela férová, žádné extrémní mikrotransakce vás nenutí k postupu. Jedinou nevýhodou je, že když otevřete truhly, trvá to DLOUHO, než se všechny otevřou. Mám 15 vzácných truhel, otevřel jsem jednu a musím čekat 7 hodin na otevření další, pokud nechci utrácet drahokamy. Celkově se mi hra líbí a doporučuji ji všem.
Moje oblíbená příležitostná hra právě teď.I love in game nákupy mohou být užitečné a mají výhody, ale nejsou vyžadovány, obejdete se bez nich. Na začátku se strategie zdá zbytečná, ale rychle jsem se dostal do úrovní, kde na tom opravdu záleží, a musel jsem zkoušet několik úrovní znovu, dokud jsem to neudělal správně. Miluji expediční režim a rád bych toho viděl víc, místo abych musel dny čekat, než si pořídím novou sadu. To přidává do hry pěkné zpestření.
Hra je příjemná, ale jediný úspěch, který má, nefunguje správně.
Tato hra mi zalíbila líbí se mi mě baví ale postupem času jich zatím že je to hra která je stejná jako v prvním levelu pouze máte jinou jednotku a je víc princip hry je stále stejný
Utratil jsem více než 500 $ a nemohu získat žádnou pomoc s hrou. Dělá to věci, jako když mě pustí, když jsem uprostřed hraní. Bez vaší pomoci. Opravte problém, nebo si vezmu peníze jinam.
Celková hra je neformální a rychlá. Koncept spojování hrdinů za účelem získání silnějších je poměrně uspokojivý a funguje s rostoucím trendem tohoto typu hry. Oceňuji jednoduchost grafiky, kde můžete mít masové počty vojáků a nemáte žádné zpoždění. Jen pár věcí, které přidám, je žebříček k pro soutěž a možná i funkce autobattle pro odstranění opakovaného kohoutku „Battle“ a pak „Lv. (x)“. Pozitivní výsledky, rozhodně doufám, že uvidíme další aktualizace!
Dobrý den, už zhruba rok čekám, až se otevře další dobývání hradů. Již brzy je v tomto případě úžasná hláška a začnu ji používat, nebude měsíc tam, není žádná hrůza :-) Ostatně mě na tuto hru bavit především tohle, tudíž je smůla, že se v tom nedá pokračovat.
Kukuč
Hlavní úrovně jsou zpočátku zábavné, pak jsou příliš nudné na pokračování. Hodnocení výzev v aréně je také daleko. Bylo jedno, jestli jsem si vybral silnějšího, podobně hodnoceného, nebo slabšího soupeře. To vše mělo za následek ztrátu asi 85 % času, což rozhodně není způsob, jak udržet lidi ve hře.
Zábavné a návykové! Mohu říci, že jsme všichni prošli výplatou, abychom vyhráli zápasy, ale tohle není jeden z nich. Z ničeho nic nevyskakují žádné otravné reklamy a nejlepší na tom všem je, že když vám dojdou síly, máte možnost zhlédnout krátkou reklamu, abyste svou energii získali zpět! Tohle je skvělý způsob, jak trávit čas, když nemáte co dělat a já to upřímně nemůžu odložit, abych si zachránil život, dávám tomu pět hvězdiček plus!Líbí se mi to a oznamuji, že si každý stáhněte hned!